Scroll down

Baghead

Një grua e re trashëgon një pijetore të rrënuar dhe zbulon një sekret të errët brenda bodrumit të tij - Baghead - një krijesë që ndryshon formën që do t'ju lejojë të ..

Përshkrimi

Baghead

Baghead

Një grua e re trashëgon një pijetore të rrënuar dhe zbulon një sekret të errët brenda bodrumit të tij - Baghead - një krijesë që ndryshon formën që do t'ju lejojë të flisni me të dashurit e humbur, por jo pa pasoja.

  • Premiera 21/03/2024
  • Kohëzgjatja
Horror