Scroll down

Babylon

Një përrallë e ambicies së madhe dhe e tepruar e egër, ajo gjurmon ngritjen dhe rënien e personazheve të shumtë gjatë një epoke dekadence dhe shthurjeje të shfrenuar në Hollywoodin e hersh&e..

Përshkrimi

Babylon

Babylon

Një përrallë e ambicies së madhe dhe e tepruar e egër, ajo gjurmon ngritjen dhe rënien e personazheve të shumtë gjatë një epoke dekadence dhe shthurjeje të shfrenuar në Hollywoodin e hershëm.

  • Premiera 19/01/2023
  • Kohëzgjatja
Komedi Dramë Historik