Scroll down

Avatar

Një marins paraplegjik i dërguar në një mision unik në hënën Pandora, ndahet midis ndjekjes së urdhrave të tij dhe mbrojtjes së botës që ai mendon se është shtëpia e tij. ..

Përshkrimi

Avatar

Avatar

Një marins paraplegjik i dërguar në një mision unik në hënën Pandora, ndahet midis ndjekjes së urdhrave të tij dhe mbrojtjes së botës që ai mendon se është shtëpia e tij.

Aktorë:
Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Stephen Lang
Regjisori:
James Cameron
Distributori:
MCF
  • Premiera 21/09/2022
  • Kohëzgjatja
Fantasy Aventurë