Scroll down

AVATAR: The Way of Water

Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Sapo një kërcënim i njohur të kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake du..

Përshkrimi

AVATAR: The Way of Water

AVATAR: The Way of Water

Jake Sully jeton me familjen e tij të sapogjetur të krijuar në planetin e Pandorës. Sapo një kërcënim i njohur të kthehet për të përfunduar atë që ishte nisur më parë, Jake duhet të punojë me Neytirin dhe ushtrinë e racës Na'vi për të mbrojtur planetin e tyre.

  • Premiera 14/12/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion Aventurë Fantasy