Scroll down

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ndihmë nga Galët dhe dy luftëtarët trima Asterix dhe Obelix.

Përshkrimi

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ndihmë nga Galët dhe dy luftëtarët trima Asterix dhe Obelix.

  • Premiera 02/02/2023
  • Kohëzgjatja
Aventurë Komedi Familjar