Scroll down

Arthur, malédiction

Alex është një djalë i ri 18 vjeç. Ai ka qenë një fans i madh i sagës së filmave fantastikë Arthur dhe Minimoys prej vitesh. Pikërisht atëherë grupi i miqve të tij i ofruan t&eum..

Përshkrimi

Arthur, malédiction

Arthur, malédiction

Alex është një djalë i ri 18 vjeç. Ai ka qenë një fans i madh i sagës së filmave fantastikë Arthur dhe Minimoys prej vitesh. Pikërisht atëherë grupi i miqve të tij i ofruan të shkonte në shtëpinë e braktisur ku ishte xhiruar filmi. Ata nuk janë të vetëdijshëm se do të bien në një komplot vdekjeprurës.
  • Premiera 14/07/2022
  • Kohëzgjatja
Horror