Scroll down

Poker Face

Një miliarder teknologjik organizon një lojë pokeri me aksione të larta mes miqsh, por mbrëmja merr një kthesë kur zbulohen sekretet e mbajtura prej kohësh, shpaloset një komplot i përpunuar hakmarrje..

Përshkrimi

Poker Face

Poker Face

Një miliarder teknologjik organizon një lojë pokeri me aksione të larta mes miqsh, por mbrëmja merr një kthesë kur zbulohen sekretet e mbajtura prej kohësh, shpaloset një komplot i përpunuar hakmarrjeje dhe hajdutët hyjnë.

  • Premiera 01/12/2022
  • Kohëzgjatja
Triller Aksion Krim