Scroll down

After Ever Happy

Teksa shfaqet një e vërtetë tronditëse për familjet e një çifti, dy të dashuruarit zbulojnë se nuk janë aq të ndryshëm nga njëri-tjetri. Tessa nuk është më vajza e &eum..

Përshkrimi

After Ever Happy

After Ever Happy

Teksa shfaqet një e vërtetë tronditëse për familjet e një çifti, dy të dashuruarit zbulojnë se nuk janë aq të ndryshëm nga njëri-tjetri. Tessa nuk është më vajza e ëmbël, e thjeshtë dhe e mirë që ishte kur takoi Hardin – më shumë se ai djali mizor dhe me humor për të cilin ajo ra shumë.

Aktorë:
Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard
Regjisori:
Castille Landon
Distributori:
Blitz
  • Premiera 25/08/2022
  • Kohëzgjatja
Dramë Romancë