Scroll down

Adnan Kafazi

Pas "Zonjusha" e "Diamanti", vjen filmi "Adnan Kafazi". Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, tre gangsterë vendas vendosin të kthehen nga Meksika dhe ta luftojnë at&..

Përshkrimi

Adnan Kafazi

Adnan Kafazi

Pas "Zonjusha" e "Diamanti", vjen filmi "Adnan Kafazi".

Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, tre gangsterë vendas vendosin të kthehen nga Meksika dhe ta luftojnë atë në një lojë miu dhe mace.

Aktorë: Dukagjin Podrimaj, Fatmir Spahiu, Armond Morina
Regjisori: Genc Berisha
  • Premiera 03/02/2023
  • Kohëzgjatja
Aksion Komedi

Regjisor

  • Keith Thomas