Scroll down

Dogtanian and the Three Muskehounds

Dogtanian është një shpatar i ri që ëndërron të bashkohet me Muskehounds legjendar. Pasi të provojë aftësitë e tij dhe të fitojë besimin e tyre, ai dhe Muskehounds duhet të mbrojn&..

Përshkrimi

Dogtanian and the Three Muskehounds

Dogtanian and the Three Muskehounds

Dogtanian është një shpatar i ri që ëndërron të bashkohet me Muskehounds legjendar. Pasi të provojë aftësitë e tij dhe të fitojë besimin e tyre, ai dhe Muskehounds duhet të mbrojnë Mbretin nga komploti sekret i kardinalit të lig Richelieu për të kapur pushtetin.

  • Premiera 23/02/2023
  • Kohëzgjatja
I animuar Familjar Romancë