Scroll down

5 Herë Jo

Në televizionin më të madh në vend, Jora (Bora) është në konkurrencë me Klarën, një tjetër producente televizive dhe të dyja janë të gatshme të bëjnë gjithçka..

Përshkrimi

5 Herë Jo

5 Herë Jo

Në televizionin më të madh në vend, Jora (Bora) është në konkurrencë me Klarën, një tjetër producente televizive dhe të dyja janë të gatshme të bëjnë gjithçka për të fituar projektin, qoftë edhe me një goditje nën brez.

  • Premiera 13/12/2023
  • Kohëzgjatja
Komedi Romancë