Scroll down

Dolby Atmos

Kinemaja e parë dhe e vetme në Kosovë me zërimin DOLBY ATMOS. DOLBY ATMOS ju transporton brenda filmit me audio lëvizëse duke ju dhënë një ndjesi tepër reale. Me DOLBY ATMOS, zëri lëviz 360°përreth jush dhe mund të vendoset e lëvizet precizivisht në hapësirë tre-dimenzionale. Arrin të përçojë gjithçka, duke filluar nga dialogjet e skenat e heshtura, deri te aksionet e fuqishme me pastërti, detaje dhe thellësi mahnitëse. ATMOS konsiderohet shpikja më e rëndësishme në zërimin e kinemasë që nga zërimi izolues.