Scroll down

Festo ditelindjen

Imagjinata është pa kufi; atë e përjetojmë më së miri në kinema.

Cinemarine ju ofron mundësinë që ditëlindjen e më të dashurëve tuaj ta festoni në kinema. Cinemarine do të përkujdeset për organizimin deri në detaje dhe do të sigurohet që të vegjlit tuaj do të kalojnë një kohë fantastike.

Për të festuar ditëlindje në Cinemarine, kontaktoni në: marketing@cinemarine-eu.com ose +383 49 137 222