Scroll down

Merr sallën me qira

Merr sallën me qira

Merr sallën me qira

Sallat e Cinemarine kanë mundësinë të shëndërrohen në salla shumë-përdorimshme për evenimente të ndryshme, me kapacitet deri në 320 persona. Sallat janë të përkryera për të organizuar ngjarje të ndryshme kulturore dhe biznesi. Hapësirat tona janë të pajisura me të gjitha pajisjet e nevojshme, duke përfshirë edhe kabinat e përkthimit. Me mbi 20 vjet përvojë në fushën e kinematografisë dhe kulturës, Cinemarine ju siguron se të gjitha ngjarjet planifikohen dhe organizohen me përpikmëri dhe profesionalizëm. Për ta marrë me qira një nga sallat, ju lutemi kontaktoni në +383 49 137 222 ose marketing@cinemarine-eu.com

Premiera e filmit "I Love Tropoja"

‎  

Make-up tutorial by Ardita Dida

  

Tërheqja e lojës së madhe shpërblyese nga ABI Çarshia

  

‎Performancë artistike nga Studio e Baletit "PASSE"