Së shpejti

Dramë

Horizon: An American Saga - Chapter 1

date_range 27/06/2024

Eksploroni joshjen e Perëndimit të Vjetër dhe si u fitua - dhe si u humb - përmes gjakut, djersës dhe lotëve të shumë njerëzve. Duke përfshirë katër vitet e Luftës Civile, nga 1861 deri..

MË SHUMË

I animuar Aventurë Komedi

Despicable Me 4

date_range 27/06/2024

Gru, Lucy, Margo, Edith dhe Agnes mirëpresin një anëtar të ri në familje, Gru Jr., i cili synon të mundojë babanë e tij. Gru përballet me një armik të ri në Maxime Le Mal dhe të dashur&..

MË SHUMË

Horror Dramë Sci-fi

A Quiet Place: Day One

date_range 27/06/2024

Ndërsa qyteti i Nju Jorkut pushtohet nga krijesa aliene që gjuajnë me zë, një grua e quajtur Sammy lufton për të mbijetuar.

MË SHUMË

Horror Triller

The Exorcism

date_range 20/06/2024

Një aktor i trazuar fillon të zbulohet gjatë xhirimit të një filmi horror. Vajza e tij e larguar pyet veten nëse ai po rrëshqet përsëri në varësitë e tij të së kaluarës apo n&..

MË SHUMË

Aksion Triller

Breathe

date_range 20/06/2024

Një nënë dhe bijë e Flatbush Lindore, që mezi mbijetojnë në një botë pa oksigjen, duhet të bashkohen për të mbrojtur njëri-tjetrin kur mbërrijnë ndërhyrës që pr..

MË SHUMË

Horror Dramë Triller

Speak No Evil

date_range 20/06/2024

Kur një familje amerikane ftohet të kalojë fundjavën në pronën idilike rurale të një familjeje simpatike britanike me të cilën zunë miqësi gjatë pushimeve, ato që nisin si pushime ..

MË SHUMË

Ju duhet ndihmë? Kontaktoni ekipin tonë mbështetës në ...

+38349137222

Dolby Atmos

Për herë të parë në Kosovë, CINEMARINE sjell sistemin e projektimit SONY me cilësi të imazhit 4K si dhe sistemin e avancuar ATMOS që siguron zërimin e barabartë për 360 shkallë.

MË SHUMË